SCHILDERIJEN VAN GOOST TE KOOP

Ik heb een paar jaar fanatiek geschilderd. De laatste jaren leg ik mij meer toe op tekenen en schrijven. Binnenkort begin ik weer. In Frankrijk in het mooie licht van de Languedoc ga ik weer aan de slag. In principe zullen die schilderijen voorlopig niet in Nederland te koop zijn. Daarom verkoop ik een deel van mijn voorraad. Het zijn allemaal schilderijen die stuk voor stuk een persoonlijk accent geven aan elk interieur.
Voor een groot deel van de schilderijen heb ik als ondergrond het plaatmateriaal mdf gekozen . Het is zwaarder als linnen, maar het blijft superstrak en is weinig kwetsbaar.
De meeste schilderijen die ik aanbied zijn voorzien van een lijst; die wordt uiteraard meegeleverd. In het geval van mdf-plaat als ondergrond is de lijst gemakkelijk aan te passen.
Ga naar Schilderijen
. Daar kun je het aanbod per stuk en in een diaserie bekijken.
Als je ge‘nteresseerd bent in een bepaald schilderij dan wil ik je graag meer gedetailleerde informatie geven; bijvoorbeeld een foto in grootformaat toesturen.
Prijs:
En dan de prijs. Deze is indicatief. Als je bereid bent de prijs te betalen die ik noem, is het schilderij voor jou. Als je lager biedt, dan houd ik mij het recht voor om niet op je bod in te gaan. Ik zal jou bod dan melden aan eventuele medebieders. Of, misschien ik wil het schilderij wel zelf houden. Zo gauw het schilderij is verkocht wordt dat op het betreffende schilderij gemeld.